Campersdownunder.nl

Campersdownunder.nl is een bedrijf dat ontstaan is uit passie van twee mensen. Een passie voor reizen met een camper door Australië en Nieuw-Zeeland. Door het reizen met een camper door deze landen voelen mensen zich vrijer en kunnen dus ook meer op hun vakantiebestemming doen en ook veel meer zien. De passie van de eigenaren van Campersdownunder.nl bestaat ook uit het goed organiseren en regelen van de campers zodat deze mensen ook kunnen genieten van de mooie natuur en uitgestrekte landschappen. Je hoeft daarom ook niet bang te zijn dat je camper bij camperdownunder niet gereed is en jij niet de vakantie van je leven kunt hebben.

Heel betrouwbaar

De missie van campersdownunder is dan ook de bouwstenen van de reis voor Nederlandse vakantiegangers leveren om een zorgeloze reis door Nieuw-Zeeland of Australië kunnen hebben. Ze zijn zich dan ook goed bewust dat er veel vertrouwen nodig is om zo’n grote en mooie reis bij jou te boeken. Daarom zorgen ze er ook voor dat je een mooie en onvergetelijke vakantie beleeft downunder. De eigenaren halen er dan ook voldoening uit als de Nederlandse vakantiegangers met mooie verhalen weer terug komen.

Zorg voor bescherming

Zo’n mooie reis brengt natuurlijk ook veel gevaren met zich mee. Het is daarom erg belangrijk dat jij ook goed beschermd bent als je op een rondreis gaat door deze landen. Zo biedt campersdownunder dan ook een verzekering aan die je bij het huren van de camper aan kunt nemen. Hierbij ben je dan verzekerd tegen diefstal en pech met de camper. Als je hiervoor niet verzekerd bent kunnen de kosten dan erg hoog oplopen.