De leukste hotels van Gent ontdekken

De leukste hotels van Gent ontdekken

Op zoek naar een leuke plaats om binnenkort op vakantie te gaan, of om gewoon een weekendje weg te gaan? Wij kunnen de Belgische plaats Gent aanbevelen. Hier vind je voldoende bezienswaardigheden om meerdere dagen te vertoeven. Het is daarnaast ook een perfecte locatie om een weekendje weg te gaan voor romantische doeleinden. Er zijn diverse leuke restaurantjes, voldoende uitgaansgelegenheden en de oude binnenstad voelt alleen al romantisch aan. We geven je daarom een aantal tips om hotels in Gent te vergelijken.

Alle bezienswaardigheden in deze Belgische stad

De meeste grote Belgische steden hebben een rijke geschiedenis en dat zorgt er mede voor dat er voldoende te doen is. Er zijn een aantal bezienswaardigheden in Gent die meer dan de moeite waard zijn. Afgezien van de Gentse feesten, dit is een feest maar liefst 10 dagen duurt en zorgt voor meerdere evenementen in de stad. Veel mensen brengen een bezoek aan de historische kerk, de Sint Baafskathedraal. Hiervoor hoef je niet per se religieus te zijn, het is gewoon een prachtig gebouw. Er zijn diverse musea die je in de stad kan bezoeken. Daarnaast zijn er vele markten die ieder weekend weer actief zijn, of vrijdag is er bijvoorbeeld een grote Vrijdagsmarkt op een van de oude pleinen in de binnenstad.

Een perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg

Als je een goede plek zoekt om een weekendje weg te gaan met je geliefde dan is Gent helemaal een goede keuze. Het voordeel is bovendien dat je niet lang hoeft te reizen vanuit Nederland. Je kan met het openbaar vervoer reizen maar met de auto ben je er helemaal snel. Het bruisende centrum van Gent zorgt voor voldoende vertier, je kan hier tot laat in de nacht feesten. Je kan ook een koets met ruiter boeken om een romantische trip door de stad te maken. Dit is bijzonder omdat je de stad dan kan bekijken uit een oogpunt zoals mensen dat vroeger ook deden.

Vergelijk alle hotels in Gent eenvoudig online

Als je een hotel wilt boeken dan is het natuurlijk belangrijk dat deze voldoet aan al je wensen en ook binnen je budget past. Het is daarom verstandig om van tevoren goed uit te zoeken welke hotels het beste bij je wensen passen. Op hotel-gen.nl vind je diverse leuke hotels in Gent die je eenvoudig met elkaar kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.