Goede bewegwijzering is essentieel

Bewegwijzering, zowel binnen als buiten, is onmisbaar op diverse locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ziekenhuis, een winkelcentrum met parkeerplaats of een groot evenement. Het is hierbij heel belangrijk dat de bezoeker gemakkelijk de weg kan vinden. Door gebruik te maken van bewegwijzering op de juiste plaatsen, is dit heel gemakkelijk te bereiken. Bewegwijzering maken kun je zelf doen, maar het is natuurlijk wel zo makkelijk om het gewoon uit te besteden aan een specialist zoals Hans Kraan. Bij HA&S vind je een eigen assortiment aan bewegwijzeringsoplossingen die rekening houden met uw eigen specifieke wensen.

Bewegwijzering binnen

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je loopt een onbekend gebouw binnen en kan al direct de weg niet vinden door gebrek aan goede bewegwijzering. Waar je ook naar opzoek bent, het is in een onbekend gebouw wel zo fijn als staat aangegeven waar je wat vindt. Dit kan een toilet zijn, maar ook een informatiebalie of een bepaalde ruimte/kamer.

Bewegwijzering buiten

Niet alleen binnen, maar ook buiten is goede bewegwijzering van groot belang. Het is wel zo fijn dat je weet waar je wel en niet kan parkeren en waar precies de ingang van het gebouw is. Zeker wanneer een gebouw meerdere ingangen heeft is het prettig om te weten welke jij precies nodig hebt. Goede bewegwijzering voor buiten kan hierbij wel degelijk een verschil maken. Het zorgt er voor dat het proces van zoeken minder lang, en voorspoedig verloopt. Mensen raken snel geïrriteerd wanneer zij er lang over moeten doen om de juiste weg te vinden. Voorkom dit en plaats de juiste bewegwijzering op de juiste plaats. Hiermee voorkom je behoorlijk wat stress bij bezoekers en daarbij zorgt het er ook voor dat het afleggen van de route voorspoedig verloopt. En dat is natuurlijk wel zo fijn voor iedereen.

Afbeeldingsresultaat voor bewegwijzering