Lampionnen als decoratie

Veel mensen denken dat lampionnen alleen als decoratie geldt van een feestje, maar het is namelijk veel meer dan dat! We zien namelijk dat lampionnen ook steeds vaker fungeren als permanente decoratie. Stel dat jij een grote boom in de achtertuin hebt, waar het prachtig staat om deze in op te hangen. Natuurlijk kan een lampion niet altijd buiten blijven hangen. In sommige lampionnen zitten ook verlichtingselementen. Indien deze nat worden, is het natuurlijk altijd erg jammer. Je kunt dan een nieuwe halen en hier zit je natuurlijk ook niet op te wachten.  Zorg er daarom voor dat je deze bij slecht weer ook naar binnen haalt.

Lampionnen

Wat kost een setje lampionnen?

Lampionnen hoeven niet per se te komen per setjes te worden besteld. Je kunt ze ook per stuk bestellen. Natuurlijk worden de prijzen per lampion dan wel wat aantrekkelijker. Gelukkig is een lampion sowieso nog niet zo’n duur ding. Je betaalt ongeveer een euro per stuk. Dus reken maar uit wat je ongeveer zou betalen als je hier meerdere tegelijk van betaald.

Welk type lampionnen past het beste bij jou?

Er zijn natuurlijk ook een aantal lampionnen te koop van een behoorlijke grootte. Echter is het de vraag of deze wel wat voor jou zijn. Je kunt echter ook wel kleine lampionnen bestellen. Verder zien we ook dat ze in allerlei kleurencombinaties te verkrijgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan ook aan gemixte kleuren. Het staat natuurlijk wel erg gezellig als je veel verschillende kleuren hebt. Vaak beginnen de lampionnen bij ongeveer 25 centimeter doorsnee. Verder zien wij ook dat men steeds vaker kiest voor de kleinere varianten. Dit vanwege het gezellige wat een heleboel kleine lampionnen uitstralen. Zorg er daarom ook voor dat je hier ook rekening mee houdt. Kijk daarom ook eens goed op het internet en zoek naar de perfecte lampionnen voor jou.