Op vakantie in eigen land

Wil je er even tussenuit, maar kan of wil je liever niet te ver weg? Kies dan voor een vakantie in Nederland. Nederland is een prima vakantieland. Vooral de kustgebieden zijn erg in trek, maar ook het binnenland heeft veel moois te bieden. Voor Duitsers is Nederland dan ook al jaren een favoriete vakantiebestemming. Ook Fransen en Spanjaarden zien we steeds meer terug.

Natuur

En dat is niet zo gek. Er valt veel te beleven in het kleine landje. Door de gunstige ligging hebben we in Nederland een grote diversiteit aan flora en fauna. Er zijn veel natuurgebieden te vinden en het landschap wisselt constant af. Van weilanden en bosrijke gebieden naar zanderige vlaktes en heuvelachtige landschappen. En natuurlijk mogen we die mooie kustlijn niet vergeten. Alleen al in Zeeland is de kustlijn al minimaal 400 km. Dat is heerlijk vertoeven op het strand.

Uitstapjes

Ook voor wie wat minder van de natuur houdt zijn er genoeg leuke uitstapjes te bedenken. Grote steden als Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Rotterdam bieden veel winkelplezier en culinaire hoogtepunten. Maar ook in kleinere steden en dorpen is het goed verblijven. Vaak hebben deze plaatsen een rijke historie, waarvan veel architectuur behouden is gebleven. Zeker een bezoekje waard dus!

Verblijf op een vakantiepark

Verblijven kun je tijdens een vakantie in Nederland het beste op een vakantiepark. Zeker met kinderen is dit ideaal, maar ook met vrienden, familie of gewoon gezellig met z´n tweeën is zo’n vakantiepark de ideale uitvalsbasis. Bij Roompot kun je terecht bij meer dan 100 vakantieparken door heel Nederland. Daardoor ligt elk park in een andere natuurlijke omgeving. Op deze parken zijn verschillende accommodaties te boeken. Er zijn chalets, luxe bungalows en villa’s. En sommige parken hebben zelfs huisjes op het strand. Daardoor word je elke ochtend heerlijk wakker bij het ruisen van de zee.

Van alle gemakken voorzien

De Roompot vakantieparken zijn van alle gemakken voorzien. Ze bevatten vaak handige faciliteiten zoals een supermarkt, wasserette en diverse eetgelegenheden. Veel parken hebben ook een zwembad en sommige zelfs een groot indoor tropisch zwemparadijs. Voor kleine kindjes is Koos Konijn aanwezig. Deze mascotte vermaakt de kinderen met muziek, dansjes en knutselmiddagen. En natuurlijk liggen alle parken in de omgeving van veel leuke activiteiten voor een dagje uit. Per park hebben wij op onze site alvast een selectie gemaakt van de leukste activiteiten. Zo hoeft u zelf niet lang te zoeken. Dus kom heerlijk ontspannen op een van onze vakantieparken en ontdek zelf het prachtige veelzijdige land.

Afbeeldingsresultaat voor roompot vakanties