Spaanse wijnproeverij

Spaanse wijnproeverij

Bent u op zoek naar een gezellig avondje uit met je vriendinnen of vrienden? Deze Spaanse wijnproeverij is dan echt wat voor jou. Geheel verzorgt door ons team en dat voor wel 3 uur lang. Wij laten u proeven wat de echte Spaanse wijnen zijn en maken uw avond compleet.

Spaanse witte wijn

Spanje staat bekend om haar mooie wijnen, waaronder de Witte wijn. De smaaksensatie is voortreffelijk en wij laten u daarvan overtuigen. U zult verbaasd zijn over onze Spaanse witte wijn, wat deze smaak met u kunt doen. Onze specialiteit is de witte wijn en daarover willen wij u graag bij onze wijnproeverij meer over vertellen. De wijn is een echte aanrader voor mensen die geliefd zijn voor Spaanse wijnen.

Een avond vol vermaak

Naast onze wijnproeverij organiseren wij ook volwassen spellen, waarbij teambuilding bovenaan staat. Het brengt onze gasten in een gezellige sfeer. We verzorgen ook heerlijke hapjes, zoals kaas, worst, bitterballen ect. De wijn samen met de hapjes en volwassen spellen, maken uw avond compleet. We zijn snel bereikbaar en staan voor nieuwe ideeën of eigen invulling open.

Onze wijnen

Op de avond zelf bieden wij uw een ruim assortiment van onze wijnen. De keuze is reuze en dat tonen wij u graag. Aan het eind van de avond tonen wij u een folder met daarin de door ons getoonde wijnsoorten. U kunt bij ons dan aangeven welke door u gekozen wijn u wilt bestellen. De levering duurt ongeveer een week. Bij ons wijnproeverij krijgt u ook nog een 20% korting op ons geheel assortiment.

Kosten

Onze proeverijen op locatie kosten rond de €150,00/€200,00. Dit is zeker waar voor uw geld. Wij bieden u 20% korting op ons geheel assortiment. De kosten variëren tussen wat uw van ons vraagt, vandaar de wisseling van prijs. Onze hapjes zitten standaard bij onze prijs is, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor eventueel stroom gebruik op locatie, verwachten wij geen kosten van de klant.

Bent u nieuwsgierig naar welke wijnen wij verzorgen bij onze wijnproeverij? U kunt alvast een kijkje nemen op onze website voor alle informatie.  Wij zien u graag bij een van onze vele wijnproeverijen.