Tevreden klanten met een koelcel

Tevreden klanten met een koelcel

Het begint weer lekker zomer te worden! Ik ging lekker naar het terras met vriendinnen. Ik vind het altijd erg leuk om een keer in de twee weken af te spreken en lekker tijd voor mezelf te hebben. Ik vind het altijd erg leuk met mijn man maar vind het erg belangrijk om ook tijd apart te hebben. Dus ik ging naar het terras en bestelde een lekker wijntje. Mijn vriendinnen bestelde ook een wijntje en daar zaten we dan in de bloedhete zon, te genieten.

Toen kwam de wijn en wij hoopte op een lekker koud wijntje om wat af te koelen. Bleek toen wij onze eerste slok namen, dat het half koude wijn was. Wij vonden dit erg slecht en waren dan ook best wel beetje ontevreden over deze tent. Daarom wil ik alle horecabedrijven de tip geven, maak gebruik van een goede koeltechniek, koelcellen of koel/vriescellen want klanten houden er niet van om een half koude of warm drankje te krijgen, behalve als dit bedoeld is.

Wat doet een koelcel?

Een koelcel of vriescel is een hok waarin via verschillende technieken, de ruimte constant op een bepaalde tempratuur gehouden. Zo is het voor horecabedrijven erg handig om een ruimte te hebben waarin de tempratuur altijd rond de vier graden ligt. Zo kan je al het bier, wijn en andere drankjes die gekoeld moeten worden koel houden. Dit geeft dan tevreden klanten, die komen op warme zomerdagen om een koud drankje te nemen en raken dan ontevreden als ze dan een lauw drankje krijgen.

Kosten van een koelcel

De kosten van een koelcel worden natuurlijk gebaseerd op de grootte van de ruimte. Ook wat het bedrijf waar u het koopt rekent voor het instaleren en bouwen ervan. Ik adviseer wel goed te kijken als onderneming wat de grootte is dat u nodig heeft. Het heeft geen zin om als kleine kroeg een grote cel aan te schaffen, dat is alleen maar zonde van het geld. Laat u dus goed adviseren door specialisten en kijk goed de mogelijkheden.

Als grote horecaonderneming is het natuurlijk al sneller logisch om een goede en grote koelcel aan te schaffen. Dan zal er meer koud moeten worden gehouden en zal het ook sneller allemaal op gaan. Bekijk daarom alle mogelijkheden goed en wees realistisch in wat u als onderneming nodig zal hebben.

Koelcellen buiten de horeca?

Ook buiten de horeca kunt u als onderneming wellicht heel erg goed gebruik maken van een koelcel. Denk maar aan een supermarkt waar producten gekoeld bewaard moeten worden of aan een kwekerij die hun planten na het knippen daar tijdelijk op kunnen slaan.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen of wilt u de mogelijkheden weten voor uw onderneming? Neem gerust even contact op en dan kunnen wij u adviseren over wat voor uw bedrijf het beste is!

Lees meer informatie over het kopen van koelcel: http://koelcelvink.nl/koelcel-kopen/