Top 3 smarthome producten van 2020

Top 3 smarthome producten van 2020

Ben je ook helemaal fan van een hightech en wil je het liefst zo veel mogelijk hightech producten in huis? Dan is deze top 3 van de beste smarthome producten zeker iets voor jou. Tegenwoordig zijn smarthome producten onmisbaar geworden in het dagelijkse leven en kiezen steeds meer mensen ervoor om deze producten in huis te nemen. Bespaar nu op de aanschaf van smarthome gadgets en bekijk de acties op nl.50five.be.

 

1. Robotstofzuigers

Heb je ook zo een gloed hekel aan stof en vuil in huis? Dan is een robotstofzuiger de ideale oplossing. Stel je robotstofzuiger via een applicatie op de telefoon in en het schoonmaken kan beginnen. De stofzuiger zuigt elke dag netjes het vuil op stopt automatisch als de woonkamer schoon is. Drempels en obstakels in huis? Dat is geen probleem voor de stofzuiger. Let wel op dat je alsnog elke week het huis schoonmaakt met een normale stofzuiger en vergeet de plekken niet over te slaan waar de robotstofzuiger niet kan komen.

 

Een robotstofzuiger is verkrijgbaar vanaf €299,-.

 

2. Deurbel met camera

Waarschijnlijk heb je de bekende deurbel met camera van Ring wel eens voorbij zien komen op televisie. De deurbel kan je zelf monteren aan de voor of achterdeur en is verbonden met wifi. Hierdoor kan je precies zien wie voor de deur staat. Belt er iemand aan wanneer je niet thuis bent? Dan krijg je een melding op je telefoon en kan je via je telefoon praten met de persoon die aanbelt. Deze deurbel is zeer geschikt voor ouderen die nog thuis wonen. Zij hoeven niet onnodig naar de voordeur te lopen en het maakt het wonen ook een stuk veiliger.

 

De prijs van een video deurbel varieert tussen de €40,- en €400,-.

 

3. Google home Assistant of Apple Homekit

“Hé Google of hé Siri,kan je voor mij de televisie aanzetten of het geluid zachter zetten?’’ Handig he zo een home assistant, waar je tegen kan praten. Connect bijna al je smarthome producten aan de homekit voor een optimale beleving. Wil je het licht dimmen of volledig uitzetten dan hoef je dat alleen nog maar te vragen aan Google of Siri.

 

De Google home Assistant van Nest is kost €60,-, wil je liever voor de smart speaker variant gaan dan zal je €95,- moeten neer leggen. Een Apple Homekit is vanaf €60,- verkrijgbaar.