Huur een kantoor voor betere resultaten

Huur een kantoor voor betere resultaten

Ben je starter of al wat langer bezig als zzp’er? En werk je vanuit huis om de kosten zo laag mogelijk te houden? Het klinkt ideaal maar er hangen toch een aantal nadelen aan. Je bepaalt als zzp’er natuurlijk je eigen werktijden, maar dit maakt het ook erg verleidelijk om lekker laat op te staan of ’s avonds nog even door te werken. Dit werkt voor jezelf niet efficiënt en levert je op ten duur alleen maar stress op. Structuur is belangrijk, en om te groeien met je bedrijf moet je vooral niet stil blijven staan. Als je al enigszins een naam hebt opgebouwd kan het een logische vervolgstap zijn om eens te kijken naar een kantoorpand om te huren.

Bereik betere resultaten bij je toekomstige zakenpartners

Een 9 tot 5 kantoorbaan bij een werkgever biedt structuur. Wanneer je ’s avonds thuiskomt hoef je dan ook niks meer te doen. Als zzp’er is dit lastiger omdat je je eigen uren indeelt. Met een werkplek buiten de deur kom je minder snel in de verleiding om andere dingen dan werken te gaan doen. Werk en privé gescheiden houden is belangrijk. Bij het huren van een kantoorpand stel je vaste uren vast voor jezelf, en dit werkt een stuk efficiënter. Daarnaast is het voor zakenpartners een stuk aantrekkelijker om bij je langs te komen. Natuurlijk hebben ze er heus begrip voor dat jij als starter nog geen eigen bedrijfsruimte hebt en daarom afspraken maakt in bijvoorbeeld een restaurantje of koffietentje, maar wanneer je bedrijf beter begint te lopen en naamsbekendheid opbouwt, is het een logische stap om wél een kantoor te gaan huren. Zo heb je je eigen plekje met alles van je bedrijf. Je kan er zakelijke relaties ontvangen en je straalt een stuk meer professionaliteit uit. Dit komt je uitstraling ten goede en is aantrekkelijker voor potentiele klanten. Zie het als een investering in de toekomst van je bedrijf. Je moet stappen nemen om te kunnen groeien, en de kosten van een bedrijfspand heb je er dan binnen een aantal jaar weer uit.

 

Weet je niet waar je moet beginnen? Denk dan eens aan een bedrijf als Skepp. Zij staan je vanaf begin tot eind bij in de zoektocht naar de ideale bedrijfsruimte voor jou.