Tips voor je beursstand

Tips voor je beursstand

Bedrijven hebben zichzelf vaak de volgende vraag stellen: Hoe kunnen wij ervoor zorgen meer klanten binnen te krijgen door middel van een beursstand? Een beurs kost een hoop geld, er staan talloze bedrijven die allemaal dezelfde doelstelling hebben. De doelgroep bereiken en bij hun in het hoofd gaan zitten. Een mooie mogelijkheid voor bedrijven, want vraag en aanbod komt perfect bij elkaar. Het nadeel is echter dat er veel aanbod is die elkaar ook bij elkaar in het vaarwater zitten. Hoe kun je er dan voor zorgen dat ze juist naar jullie stand gaan en niet naar die van de buurman? Hieronder enkele tips om dit zo goed mogelijk te doen.

Zorg voor entertainment

Bezoekers van een beurs houden van een gesprek en informatie, maar willen ook graag entertainment op zijn tijd. Het huren van een race simulator is bijvoorbeeld een leuk idee om bezoekers te entertainen. Hierdoor val je uiteraard ook op bij de andere bezoekers die er langs lopen.

Verlicht je stand goed

Ook kun je opvallen door licht en geluid. Een bepaalde soort verlichting die net even meer de aandacht trekt dan een andere stand kan ervoor zorgen dat je opvalt bij de bezoekers en dat zij naar jullie toe gaan.

Eten en drinken

Bezoekers houden van eten en drinken, en houden van gratis. Het aanbieden van lekkere hapjes of koffie zorgt ervoor dat bezoekers bij je langs gaan. Op dat moment kun je prima inhaken op de bezoeker en een gesprek beginnen.

Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden om bezoekers naar je beursstand te trekken, maar het is vooral belangrijk dat je een toegevoegde waarde bent voor de bezoeker. Mocht je product of dienst aansluiten bij de bezoeker, dan pas gaan de bovenstaande trucs je echt helpen. Urban Events is een partij die je graag helpt wanneer jullie als bedrijf naar een beurs gaan en de inrichting daarvan.