Spirituele invloeden op je verleden, heden en toekomst

Spirituele invloeden op je verleden, heden en toekomst

Iedereen ontwikkelt zich door de jaren heen. Je komt telkens in een andere levensfase en daarbij horen ook bepaalde situaties. Op het gebied van ontwikkeling ken je ook diverse gebieden. Vertrouwen speelt hierbij een grote rol. Ieder mens heeft anderen nodig om antwoorden te vinden. In dit artikel ga ik je meer vertellen over de spirituele invloeden op je leven.

Alles gebeurt met een reden

De gebeurtenissen in je leven hebben verschillende verhoudingen van impact. Denk hierbij aan heftige of minder heftige situaties. Alle situaties die je meemaakt zijn leerprocessen. Sommige dingen zijn niet altijd te verklaren. Mensen noemen dit ook wel het paranormale. Het niet verklaarbaar, maar toch zijn er een groot aantal mensen die erin geloven. Het spirituele gaat over een manier hoe jij in je leven staat. Het heeft te maken met je eigen geest. Hoe denk je na over dingen? Hoe zet je gedachtes om in daden? Of hoe ben je bezig met je zelfbewustzijn? Het zijn allemaal aspecten die in kaart worden gebracht bij spiritualiteit. Vanaf vroeger was het vooral gebaseerd op de religie waar je in gelooft. Mensen deden hierbij aan meditatie om het leven zin te geven, zoals in zijn of haar religie werd omschreven.

Mindfulness

De laatste jaren is het erg populair om aan mindfulness te doen. Je gaat hierbij jezelf rust geven door middel van het creëren van aandacht.  Je kunt dit doen doormiddel van een oefening, waardoor je je andere gedachtes even vergeet. Je komt zo tot rust en je focust je op datgene waar je mee bezig bent. In eerste instantie zal het erg lastig gaan. Het is moeilijk om je direct te focussen. Hoe vaker je de oefening doet, hoe beter je het onder de knie krijgt.

Je kunt ook gaan praten hierover met een paragnost. Master medium kan je helpen om levensvragen in kaart te brengen over zowel het verleden, heden en de toekomst.