Dit is wat je moet doen met je bedrijf/collega’s!

Een bedrijfsuitje hebben vele bedrijven. Hierbij worden er leuke dingen gedaan om bijvoorbeeld de sfeer te verbeteren. De uitjes en spellen zijn op verschillende locaties te organiseren, wil je bijvoorbeeld werken aan je teambuilding in Rotterdam? Dan is dat mogelijk.

Paintball

Het is mogelijk om te gaan paintballen met je team. Paintball is een sport waar veel mensen (vooral mannen) heel veel plezier van hebben en vaak niet vergeten. En het is de tijd om je collega’s goed terug te pakken van alle grappen en geintjes op het werk. Na het paintball is het vaak mogelijk om nog even bij te kletsen over de leuke situaties. Vaak is dit mogelijk met een borrel of soms met een BBQ. Dit is een leuke afsluiting van de bijeenkomst waar het hele team kan uitrusten en kan bijkletsen onder het genot van een leuke BBQ.

Escaperoom

Een escaperoom is de laatste tijd helemaal hip en in. Bij een escaperoom is het de bedoeling om te ontsnappen uit een kamer wat maar op sommige manieren open kan. Als dit niet mogelijk is heb je het spel verloren. Tijdens een escaperoom worden de talenten van je collega’s op de proef gesteld, ieder moet werken om ervoor te zorgen dat ze uit de room komen. Vaak is het leuk om te bekijken wie welke rol tot zich neemt. Wie is bijvoorbeeld de leider? Wie staat op de achtergrond? En wie is misschien wel de mol?

Voordelen

Er zijn veel voordelen om een bedrijfsuitje te organiseren. Een van deze voorbeelden is de bekende teambuilding wat je vaak hoort. Het team is meer gehecht en leert elkaar vaak op een andere manier buiten werkzaamheden kennen. Het tweede voordeel is de sfeer. Vaak is de sfeer een stuk gezelliger omdat het personeel elkaar wat beter leert kennen en een beter band met elkaar hebben opgebouwd.