Waarom een rondreis in Tanzania een must is!

Waarom een rondreis in Tanzania een must is!

Prachtig Safari land

Omdat Tanzania met zijn wildparken de meeste ultieme safari bestemming is. De meest bekende parken zijn in het noorden van het land, dit zijn Serengeti en de Ngorongoro krater. Maar er zijn ook kleinere parken waar ook zeker veel moois te zien valt. Dit zijn parken zoals Arusha national park en Lake Manyara. Allemaal plekken met hun eigen bijzondere kenmerken. Na je safari is het natuurlijk ook heerlijk om even bij te komen op het exotische eiland Zanzibar. Lekker zwemmen en genieten van mooie stranden hoort natuurlijk bij een vakantie.

Privé gids

In Tanzania heb je de mogelijkheid om op privé safari te gaan. Veel reizigers die je voor gingen vindend dit een van de meest memorabele momenten uit hun leven. Je bent op safari en je hoeft de gids niet te delen met een groep. Dit zorgt voor een onvergetelijk romantische ervaring, die je heel je leven bij zal staan. Los van de persoonlijke ervaring die een privé gids biedt is het ook een veilige keuze. Om in je eentje zonder gids op safari te gaan wordt zeker niet aangeraden, niet alleen is de kans klein dat je de dieren gaat vinden. Maar je veiligheid kun je in zo een land niet garanderen, een gids spreekt de taal en kent uiteraard de cultuur goed. Ook ben je met een gids op de hoogte wat de gevaren van het dierenrijk in Tanzania zijn, en wat voor dingen je absoluut niet moet doen.

Cultuur snuiven

Los van een safari of zwemmen op het eiland Zanzibar, kun je ook veel culturele uitjes maken in Tanzania. Je kunt de lokale bevolking ontmoeten in de steden van Tanzania, daar zijn voor toeristen leuke marktjes waar je handgemaakte souvenirs kunt kopen. De bewoners van Tanzania zijn een vriendelijk volk, waar je het goed mee kunt vinden.